All news (109)

Object 1 – 12 of 109


Parlamenti i Shqipërisë nënshkruan memorandum mirëkuptimi me OSBE dhe Ambasadën zvicerane

OSCE Secretary General Thomas Greminger with Albania's Speaker of Parliament Gramoz Ruçi and Swiss Ambassador Christoph Graf signing agreement for the new support project. ©

29.05.2018 — Media release Albania
Një marrëveshje midis OSBE, Ambasadës së Zvicrës dhe Kuvendit të Shqipërisë hap rrugën për projektin më të ri në mbështetje të Parlamentit i cili nis në Shtator 2018. ‘Mbështetje për Përlamentin dhe Edukimin Civil në Shqipëri’ – PACEP – kërkon të përmirësojë funksionimin e institucionit kryesor legjislativ në Shqipëri
Program masteri në menaxhimin e shëndetësisë përurohet zyrtarisht

Ambassador Ruth Huber addressing the inauguration of the master's course at Tirana's Medical University.

23.03.2018 — Media release Albania
Një program masteri për menaxhimin e shëndetësisë u përurua sot nga Ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu dhe Ambasadorja Ruth Huber – Shefe e Bashkëpunimit me Europën Lindore në Agjencinë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC)
Object 1 – 12 of 109

Media (89)

Other news (20)