Konferencë & ekspozitë: 50 Vjet Marrëdhënie Diplomatike Zvicër-Shqipëri


Cette page n’est pas disponible en français. Veuillez choisir une langue ci-dessous:

e martë, 29.09.2020 – e martë, 29.09.2020

Ambasada e Zvicrës në Shqipëri dhe Ministria për Europën dhe Punët e Jashtme të Shqipërisë mbajnë nje konferencë dhe ekspozitë me rastin e 50 vjetorit të vendosjes së marrëdhënieve diplomatike midis Zvicrës dhe Shqipërisë.

Shihni të gjithë aktivitetin në faqen tonë në Facebook.

Location: Ministria për Europën dhe Punët e Jashtme