Vende Pune

Departamenti Federal i Punëve të Jashtme (FDFA) kërkon rregullisht punonjës të kualifikuar dhe të motivuar.

Vendet e punës do të publikohen përmes portalit shtetëror të punës në Internet. Kërkimin mund ta specifikoni sipas kritereve të ndryshme.

Portali shtetëror i punës (gjermanisht, frëngjisht, italisht) 

Ndërtimi i dy qendrave shëndetësore dhe një ambulancë

Projekti Shëndet për të Gjithë do të ndërtojë një qendër shëndetësore në Ishëm, në bashkinë e Durrësit, një qendër shëndetësore në Bubq, dhe një ambulancë në Borizanë, të dyja këto në bashkinë e Krujës. Në kontekstin e kësaj nisme, Qendra HAP po kërkon oferta nga kompani të interesuara për të kryer punimet e ndërtimit.

Shkarkoni njoftimin për tender këtu (PDF, 52.8 kB) dhe vizitoni faqen në rrjet të projektit këtu.